Camping Puy Ardouin zoekt nieuwe eigenaar (VERKOCHT!)

Camping Puy Ardouin zoekt nieuwe eigenaar (VERKOCHT!)

Le Puy Ardouin is al jaren partner van Rustiek Kamperen, deze prachtige en unieke plek komt nu te koop!

Neem direct contact op met de eignaars voor meer info!

Le Puy Ardouin op onze site

Eigen site Puy Ardouin.

Tekst:

De afgelopen 10 jaar hebben we met veel liefde en met nog meer plezier Le Puy verzorgd, ontwikkeld en beplant. We zijn bevoorrecht dat we dit werk en deze plek met zoveel mensen hebben kunnen delen. Het is echt fijn dat we ieder jaar zoveel gasten terug zijn blijven zien.

Nu is het tijd voor een volgende fase in ons leven. Daar hoort een andere plaats bij. Daarom gaan we Le Puy Ardouin verlaten. We zijn op zoek naar nieuwe eigenaren die er op hun wijze met hart en ziel voor willen zorgen, misschien ook als rustieke camping, mogelijk als stilte-plek voor groepen, een heerlijk tweede huis voor de hele familie of als project voor ‘Ik Vertrek’.

Wellicht ben je iemand of ken je iemand die al langer droomt van een ‘petit paradis’ in Frankrijk. Voor meer informatie kun je kijken op de website die we ooit maakten voor groepen, daar zie je de beschikbare ruimtes en accommodaties. Hier staat alleen Tiny House Le Granit nog niet op. Die kun je weer vinden hier op de website.

Le Puy Ardouin is ongeveer 10.000 vierkante meter, de boerderij (inclusief inpandige zelfstandige gîte en grote werkplaats) ongeveer 250 m2, de boomtrapgîte 60 m2. Het ligt aan een doodlopende weg. De vraagprijs is 315.000 euro. Voor serieuze interesse, stuur een mail naar Jan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Mocht je voor deze zomer nog een vakantieplek zoeken, de camping is open tot 11 september. De periode van 10 juli tot 14 augustus zitten we helemaal vol, zowel met de accommodaties als vrije-tent plekken, daarna is er nog van alles mogelijk.

Geschreven door : Bert Loorbach