Te Koop: prachtig maison de campagne met mogelijkheden

Te Koop: prachtig maison de campagne met mogelijkheden

Dit is geen camping maar er zijn mogelijkheden voor bijvoorbeeld een B&B (apart gastenhuis) of een camperplaats! Voor dit object kun je direct met mij ( Bert Loorbach) contact opnemen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor eventuele bezichtiging kunt u een afspraak maken.

Bij Gilly sur Loire ligt onze charmante fermette in een parkachtige tuin. Het huis staat samen met de erbij horende bungalow op een stuk grond van ruim één hectare, waarvan een deel weide. Het geheel is in 2005-2006 totaal gerenoveerd. Bij deze grondige renovatie zijn de daken en de vloeren in de fermette geïsoleerd. Fermette en gîte zijn zeer goed onderhouden. Beide huizen zijn voorzien van een fosse septique.

 

De fermette ligt op een unieke locatie met een weids uitzicht over de heuvels. Aan de westkant is een bos. De lange oprijlaan met poort loopt langs de rand van dit bos. Op het terrein zijn 3 putten met bronwater, enkele prachtige oude bomen, heerlijke zitjes met uitzicht en 2 boomgaarden.

De afmetingen van het hoofdhuis zijn 19 meter bij 6 meter met beneden circa 90m2 en boven 60m2. Beneden zijn: woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, 2 slaapkamers, gang en badkamer. Boven zijn een entresol en ruime zolderkamer. Naast de fermette bevinden zich twee schuurtjes, één afgesloten en één open (voor opslag van hout).

Op ongeveer vijftig meter afstand van de fermette staat de bungalow, een ideaal gastenverblijf voor twee personen. De buitenmaten zijn 7.70 bij 4.60 meter. De bungalow bestaat uit drie onderdelen, een woon/slaapkamer van 4 bij 4 meter (16m2), een keuken van 2.80 bij 3 meter (8 m2) en een badkamer van 1.20 bij 3 meter met douche, toilet en wastafel. De bungalow heeft een prachtig uitzicht en ligt tegen een oude boomgaard aan. Ook hier is een kleine schuur.
Zowel de fermette als de bungalow hebben een fraaie auvent (open serre/veranda) op het zuiden.
Achter de bungalow ligt een jeu de boules baan.

Het geheel is zeer geschikt als vakantiewoning met eventuele B&B in de bungalow. Ook het creëren van een camperplaats is een optie.
Let op: de vraagprijs van € 229.000 is inclusief de inventaris waaronder een prachtige Godin oven/kachel en professionele maaimachines. Indien gewenst is een ontzorgend service-pakket ter plaatse mogelijk. Vraagt u gerust naar meer foto`s en uitgebreide info. 

#ikvertrek #huistekoop #bourgogne

DSC 9361 2

DSC 9439 2

DSC 9372 2

DSC 9376 2

DSC 9417 2

DSC 9435 2

 

Geschreven door : Bert Loorbach